Promoción Activitat promocional d’Orientació al Parc de la Glorieta

Activitat promocional d’Orientació al Parc de la Glorieta

En qué consisteix l’activitat?

En visitar uns llocs indicats en el mapa en cercles de color pùrpura. Al centre dels cercles hi hauran elements singulars. Hi hauran preguntes sobre els elements en un qüestionari que portarà cada participant. Cada pregunta tindrà 4 possibles respostes, i hi haurà que marcar en la casella oportuna la que siga correcta.

Qué necessites?

El mapa, el qüestionari (proporcionats per l’organització), llàpis, bolígraf o rotulador (el porta cada participant), roba còmoda.

Tipus de competició

Es podran visitar els llocs dels elements en ordre lliure.

Cada pregunta encertada, sumarà un punt. Si no es respòn de manera correcta, no es sumaran punts. El guanyador serà el participant que sume més puntuació. En cas d’empat, guanyarà el participant o equip que haja tardat menys temps en arribar a meta.

El temps màxim serà de 45 minuts per a cada prova. Els participants que participen en la prova de les 12:30h, i l’acaben en menys de 30 minuts, si ho desitgen, podran participar (repetir) en la prova de les 13:00h. No es necessari visitar tots els controls, ni contestar a totes les preguntes. L’activitat es pot fer de manera individual, o per equips de 2 o més persones. Els xiquets o xiquetes menors de 7 anys no podran participar soles.

RESULTATS:

RECORREGUT A - REGORREGUT B

FOTOS

Foto1 Foto2

Foto3 Foto4

Promoción

 
Español Alemán Francés Húngaro Inglés Italiano Noruego Ruso Sueco Valenciano