Artículos Competición Otros Conveni col·laboració Sant Roc i Centre Excursionista Alcoi‏

Conveni col·laboració Sant Roc i Centre Excursionista Alcoi‏

La proposta es fonamenta en la pràctica d’aquesta activitat educativa tant a nivell curricular, com a extraescolar, ampliant l’oferta d’activitats de què disposa el centre.

L’interès del col•legi per aquesta activitat es remunta alguns anys enrere, en el que els alumnes han practicat aquesta activitat a classe i un nombre considerable d’ells han participat als Jocs Esportius Provincials i Municipals.

Amb dues entitats tenen clar que l’orientació desenvolupa valors educatius molt importants i qualitats de la persona en tots els seus àmbits, a més a més de promoure actituds de respecte i admiració per la natura. El seu caràcter integrador i familiar potencien un desenvolupament integral de la persona que pretén imitar el model que a països com Noruega, Suècia i Finlàndia, triomfa des de fa més de 50 anys.

Entre els principals acords establerts, destaquen la possibilitat d’organitzar entrenaments, formació i proves d’orientació, dins i fora de les instal•lacions del col•legi al llarg dels curs acadèmic. Així com promoure i participar en encontres i lligues com els JOCS ESPORTIUS ESCOLARS o CAMPIONATS de CENTRES a nivell nacional, promoguts per la Federació d’Orientació de la Comunitat Valenciana, el Centre Superior d’Esports i la Federació Espanyola d’Orientació.

CE Alcoi Col·legi Sant Roc Alcoi

Prensa

Alcoi, a 31 de gener de 2014.

 
Español Alemán Francés Húngaro Inglés Italiano Noruego Ruso Sueco Valenciano